Sushiskola i äkta japansk atmosfär

Bor du i närheten av Borås och är en riktig sushi älskare? Då har jag världens bästa tips till dig. Här finns nämligen en riktigt bra sushirestaurang som heter Shimadas som jag själv besökt flertalet gånger, både för en snabbare lunch men även för att avnjuta godbitarna från deras á la carte meny. Att intresset för sushi har ökat bland befolkningen under de senaste åren kan inte ha undgått någon, och just detta har Shimadas tagit vara på och byggt massor av spännande koncept kring.

Ta med kompisgänget på sushiskola

Shimadas erbjuder förutom deras goda mat, olika typer av kurser som riktar sig både mot privatpersoner och mot företag. Man kan alltså boka in sitt kompisgäng på en sushiskola där man lär sig att göra riktigt grym och god sushi och som man därefter avnjuter tillsammans. Detta passar även dig som vegetarian eftersom dom även erbjuder vegetarisk sushi, vilket jag tycker är så himla bra. Jag måste säga att detta koncept är så roligt och jag har själv varit där och gjort detta tillsammans med några av mina kollegor som en inledning på vår afterwork för ett tag sedan. Det bjöds på många glada skratt och mycket god mat i kombination med lärande av hur man gör den perfekta sushin.

Den japanska atmosfären på Shimadas sätter pricken över i:et

Är man sugen på att djupdyka ännu mer i den japanska kulturen så erbjuder Shimadas även upplevelser som exempelvis japansk pappersvikning, japansk kaligrafi och kimonoprovning. Det som verkligen sätter pricken över i:et är att i lokalen råder det en riktigt härlig japansk atmosfär, vilket är fantastiskt när man skall avnjuta denna japanska måltid eller ta en kurs i hur man gör riktigt bra sushi. Detta är verkligen ett hett tips till alla er sushiälskare i närheten av Borås området att spana in.